Netradiční recept: Rybí filé se slaninou v cibuli
17. březen 2014Máte rádi filé a chcete vyzkoušet nový způsob? Je to poněkud netradiční, ale takto upravená ryba chutná i těm, co ji běžně nemusí.
ReklamaIngredience
- 4 kousky filé
- 8 plátků slaniny
- 10 ks cibule
- grilovací koření
- 100g másla
- máslo, nebo olej na vymazání pekáčku
Postup
Stále ještě zmražené filé posypeme grilovacím kořením z obou stran. Pak každý kousek pečlivě zabalíme do plátků slaniny, jako balíček a dáme na pekáček. Cibuli nakrájíme na menší kousky a zasypeme jí balíčky s rybou.
Filé by mělo být zcela schované, pokud bude potřeba, přidejte cibulku. Nakonec nahoru na cibuli poklademe tenké plátky másla.
Vložíme do trouby předehřáté na 160°C a pečeme asi 40 minut, dokud se cibulka nezezlátne. Podáváme s bramborem, nebo bramborovou kaší.
Líbil se Vám článek? Sdílejte jej s přáteli!
Jaké jsou vaše zkušenosti? Máte pocit, že jsme na něco zapomněli? Sdělte nám to v komentáři. Pokud si s nečím nevíte rady, zeptejte se.
Autor: Lenka Blažková
[Nahoru ↑]
Vložit komentář
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!